1. Over ons | 06-53130012
  2. Links

Interessante links

De Verfmenger

De Verfmenger heeft een groot assortiment en levert snel. Voordelig in bijna alle producten: van muurverf tot accessoires en behang.

Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed wijst rijksmonumenten aan, verleent subsidie en adviseert bij vergunningverlening, restauratie en onderhoud.

Stichting ERM

De stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM) beheert de beoordelings- en uitvoeringsrichtlijnen zoals die worden vastgesteld door het Centraal College van Deskundigen Restauratie.

Restauratoren Nederland

Restauratoren Nederland is dé beroepsvereniging voor iedereen werkzaam in de conservering en restauratie van cultureel erfgoed.

Atelier Amati

Atelier Amati draagt door onderzoek en advies bij aan het behoud van cultuurdragers in de vorm van gebouwen en objecten.

Schildersvak.nl

Verzamelplaats voor al het nieuws in de schilderswereld. Samengesteld door de redactie van Eisma’s Schildersblad en de SchildersVakkrant.

Erfgoed Magazine

Magazine met een groot aanbod aan wetenswaardigheden over monumentenzorg, restauratie en het beheer en behoud van cultureel erfgoed.

Monumenten.nl

Hier vindt u alles over monumenten: over de financiering en het bezit van een monument, over onderhoud en restauratie en verhalen uit de praktijk.